Det började med en bakbok jag fick i födelsedagspresent när jag fyllde 15. Recepten var inspirerande men framförallt tyckte jag bilderna var fantastiska. Så inspirerad blev jag att jag bestämde mig för att baka mig igenom denna bok, pärm för pärm. Det tog sin tid, men jag gjorde det. Och lärde mig himla mycket om bakning under tiden. 

Året efter öppnade jag och mamma ett litet ”morgon-bageri” på vårt sommarställe, som vi körde två somrar. Vi hade öppet från tidig morgon fram till förmiddagen, så att alla grannar i området kunde komma och köpa frallor och fika till semesterfrukosten. Väldigt uppskattat av grannarna, och väldigt roligt för mig och mamma. 

Några år senare började jag för första gången fotografera det jag bakade och fastnade direkt för detta. Att få berätta och inspirera med bild. Sedan dess har jag utvecklat och tränat på detta intresse. Tills jag under 2018 började ta mina första uppdrag. I år, 2019, tog jag steget att starta eget för att frilansa. Du hittar min portfolio här.

För dig som älskar att baka hittar du här mina recept under smakteman och kategori. Jag försöker alltid att få ner tips och tricks men skulle du sakna något så kommentera, så svarar jag på dina frågor. Fokus för mina recept är att de byggs upp av fina, rena råvaror av kvalitet. I säsong. Naturligt färgsatta. Och att de gör en glad – utseendemässigt som smakmässigt.

Jag hoppas jag kan bidra med inspiration och bakglädje till dig!