Flyttar snart in i nytt kök och kontor!

”The wasted of all days is one without laughter” – E.E. Cummings

Alltså detta är så fantastiskt kul! Jag och min kille har tittat på lägenhet i ungefär 1,5 år. Vi har inte varit stressade att köpa utan haft koll på Hemnet och gått på x antal visningar. Vi ville hitta en lägenhet som var perfekt för oss, vilket i första hand var fokus på kök. Vi båda tycker mycket om matlagning (utöver mitt bakintresse) och spenderar mycket tid på detta i princip varje dag. Och nu har vi hittat the place! Eftersom vi inte flyttat in än vill jag inte lägga upp några bilder i detta inlägg. 

Mitt senaste Mud Cookies-recept hittar du till här

Men. Köket har en köksö, och är dessutom mycket större och rymligare än vad jag jobbar med idag. Skulle typ vilja hålla workshops och möten i detta i framtiden. Vi kommer även öppna upp mellan kök och matsal – och från matsalen kommer jag kunna ta mina bilder. 

Och. Jag kommer få ett eget kontor! Just nu jobbar jag i vårt tv-rum, där jag har ett skrivbord. Men nu kommer jag kunna jobba, och stänga dörren om mitt kontor när jobbdagen är slut. Tror att det kommer göra mycket för att mentalt skilja på jobb och hemma. Om du som läser detta jobbar hemifrån, vad säger du, upplever du att det spelar roll?

Mitt senaste Mud Cookies-recept hittar du till här

Med andra ord, jag är lika peppad privat som jag är för mitt företag. Känns som en investering åt båda håll. Så nu räknar vi ner dagarna till sensommaren och inflytt! 

2 reaktioner till “Flyttar snart in i nytt kök och kontor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.