Planering kastad åt sidan

”It’s not about having enough time, it’s about making enough time” – Rachael Bermingham

Tro mig, det var jobbigt att känna att jag inte hann med förra veckans blogginlägg, och de receptinlägg jag planerat. Livet kom emellan, två väldigt stora saker hände. Och jag bestämde mig för att göra ordentligt med plats för dessa. Vilket innebar paus för blogg och Instagram. Så tänker väl du, precis som jag gör när jag skriver detta, att Big deal? Det var en vecka som försvann, det är inget som gör någon skada. 

Choco Hazelnut Mudcookies with Nutella/Dulce Filling

Så känner ju jag nu också, men inte när jag är mitt upp i det. Då stressar det mig att jag inte hinner med min dagliga planering, parallellt med dessa stora händelser. Och det är ju helt fel när jag samtidigt vet att dessa två saker:

  1. Har en positiv inverkan på min dagliga business
  2. Kräver mitt fulla fokus

Men vad är det då som händer? Jag kan inte riktigt skriva det än. Snart. 

Denna veckan gick jag över nästa 100-gräns och fick 900 följare. Jag känner mig så tacksam, att kontot växer! Att ni kommer till min profil, gillar det ni ser, förhoppningsvis inspireras och vill se mer! Väldigt motiverande. Tack för det!

Choco Bites with Nutella frosting and Caramel Popcorns

Vi steg ju in i en ny månad denna vecka också. Och med det ett nytt smaktema! För april månad twistar jag till det lite, jag tänker inte på en specifik smak utan på en typ av bakverk – ”Swedish Fika”. Och då kanske inte framförallt att baka klassiska bakverk rakt av, utan göra en slags feature av svenska fika-smaker till mina typ av bakverk. Alltså en macaron som smakar prinsesstårta, mud cookies som smakar morotskaka eller mini cupcakes som smakar hallongrotta. Superspontana idéer och jag ska använda era inskickade svar från Instagram som grund när jag sätter mina faktiska recept 🙂 

Tills dess – trevlig helg önskar jag dig! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.