Detta med att aldrig veta hur nästa dag faktiskt kommer bli

”If you spend too much time thinking about a thing, you’ll never get it done.” – Bruce Lee

Det är ju så fantastiskt intressant ändå att man börjar sin vecka med en bild av vad som kommer hända och vad man ska få gjort. Så gör man en handling, som vips leder till att samma vecka, samt morgondagen, tar en helt annan vändning. Jag känner mig inte hundra bekväm med att berätta exakt vad, därav flummigt beskrivet, men jag kan säga att imorgon ska jag på ett möte som är kopplat till min bakning och jag är både jättepeppad och nervös.

Men det är ju också det som är så häftigt med livet. Låter kanske lite smått religiös men visst är det en himla tur att man aldrig helt kan veta, att det aldrig är helt och hållet förutsägbart. Det finns så mycket möjligheter.

Så länge man sätter händelser i rörelse vill säga. Jag har skrivit om det förrut men jag läste ju Mel Robbins bok i höstas ”5-sekunders-regeln” och den förändrade helt mitt förhållningssätt till saker som jag vet att jag vill göra. Verkligen tips att läsa den! Nästa bok jag ska ge mig på Ray Dalios ”Principles”. Har du läst någon av dessa, och isåfall – vad tyckte du?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.