Kontorshotell, dessertmakeri och Mallis

Denna veckan hade jag ett möte på Convendum. Och måste säga – tummen upp för det stället! Jag skulle helt klart vilja arbeta så i framtiden. Så får man lite ”på jobbet”-känsla. Dock är det i nuläget en utgift som jag väljer att spara in på. Tekniskt sätt kan jag ju sköta allt jobb hemifrån/från café/bibblan osv, plus att jag oftast behöver tillgång till kök, i alla fall under delar av dagen. Men just att ha ett ställe att åka till, så att jobb blir jobb och hemma blir hemma, det verkar väldigt nice. Målsättning 2020, helt klart.

Nu i helgen fick jag äran att leverera 35 desserter till firande av en masterexamen! Det blev desserformar i fyra lager, en chokladkräm med flingsalt, vaniljcrumble, brownie med vit choklad och en blåbärsfrosting. Jag fick fria tyglar och det var så kul! Bakning- och matlagning är verkligen vad jag tycker allra mest om att hålla på med.

I nästa vecka åker jag till Mallorca. Mina föräldrar är på plats (en hel månad, sweet pensionärsliv), och jag åker tillsammans med min Niklas. Om du varit på Palma och har någon form av mat-relaterat tips som jag inte får missa, kommentera gärna! Givet besök är deras saluhall, har också sett en mandelfabrik man kan besöka och funderar seriöst på besök på Ingrossos restaurang La Perla. Måste ju se om pastan är så god som Bianca Ingrosso lovar och svär 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.