Prata till kameran, mingel och nytt smaktema

Denna veckan fick jag min affärsplan och budget prövad, och fick grönt ljus på detta. Från det mötet fick jag även med mig att visitkort inte är en utdöd företeelse, och i och med att jag på torsdagen skulle på branschmässa i Stockholm insåg jag att det var lika bra att, med begränsade indesign-kunskaper, ta fram ett snabbt som ögat. Grymt nog låg ett tryckeri 10 minuters promenad från mässan, som kunde trycka på mindre än 24 timmars varsel. Tummen upp för Kista Snabbtryck.

Väl på mässan vart man ju nervös. Att mingla, och presentera sig kan ju kännas extremt påtvingat. Men det gick bra! Kändes som att utställare var nyfikna tillbaka och fick faktiskt användning av mina färskprintade visitkort. Så får vi se om det kan leda till något.

Parallellt med detta testade jag något nytt på Instagram, som jag hade en sjuk spärr mot. Att titta in i mobilkameran och prata. Men jag vet ju att det är precis det man gillar med andra personer och konton man följer. Och efter att jag gjort första filmen insåg jag att det var ett mycket roligare sätt att göra innehåll på, än tidigare receptfilmer jag gjort. Fick mycket go respons på detta också, tur är väl det och tackar för det! Är så glad för alla heja-rop.

Kika in på januari-receptbanken som nu innehåller 7 olika recept med lakrits. Allt från lite enklare recept på Mud Cookies och Game Changer Ice cream, eller mer avancerade Macs. Jag har handlat mina lakritsingredienser på nyöppnade Lakritsbutiken i Göteborg, vet att de även finns i Stockholm.

Som tema för februari har jag valt mandel. Varför? Det är semle-tider + att jag ska åka till Mallorca om ett par veckor, och där ska mandelträden stå i blom i februari. Håller tummarna för det, det måste vara fint. 2 saker som jag alltså haft som utgångspunkt när jag valde mandel.

Kommer snart planera mars, tar då gärna input på smak från dig som läser! Kommentera nedan isåfall. Jag försöker välja utifrån säsong, men annars är det fritt fram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.